Om Ultralux

For at efterkomme det stadigt voksende behov for energieffektivitet på verdensplan, skabte vi Ultralux ® mærket. Det er et registreret varemærke tilhørende BORIANA GROUP for det internationale marked. Ultralys er den danske forhandler af Ultralux. Vi er med opstart i 2013 nye på det danske marked, og vores fem medarbejdere brænder for at præsentere Ultralux. Vi har nogle innovative, energibesparende og meget konkurrencedygtige produkter, som vi er overbeviste om at danskerne vil tage til sig. Der er flere grundlæggende grupper af produkter, der præsenteres med Ultralux ® mærke.

Den 1. gruppe omfatter Ultralux ® neonrør.
De kombinerer forskellige funktioner såsom innovative design, høj kvalitet af produktion, levetid fra 10.000 til 12.000 timer, kompakt størrelse og konkurrencedygtig pris. De sparer op til 80% af energiforbruget i forhold til  glødepærer.

Den 2. gruppe omfatter LED-lys.
Udviklingen af LED teknologier har medført en endnu større energieffektivitet. Du kan spare næsten 90% af energiforbruget i forhold til glødepærer. LED spotlights fra Ultralux ® er en af ​​de mest populære LED produkter. De bruger 10 gange mindre energi, har 10 gange længere levetid og kan erstatte standard halogenspots helt.

Den 3. gruppe omfatter innovative husholdningsprodukter.
Disse er originale produkter, nye på det europæiske marked, såsom fatningsadaptere, LED glas stearinlys, Multifunktionel LED lommelygte, tranporterbare LED pærer, æbleskræller, batteridrevet vin oplukker, digital skevægt, digital sparebøsse som tæller pengene, brusehoved med LED lys, knivsliber, og mange flere.

Den 4. gruppe omfatter alkaline- og litiumbatterier.
Disse er de mest udbredte batterier og kan sammenlignes med den kvalitet og holdbarhed de mest populære mærker på markedet har.

Boriana Selskabet har implementeret og følger ISO 9001:2015 Quality standarderne.