LED pære LED Downlight til indbygning LED industri belysning Badeværelsesbelysning DMX LED belysning Udendørs og have LED belysning LED industri belysning LED spotlys LED loftslamper LED spotlys LED gadebelysning
Certifikater

Certifikater

Alle certifikater er tildelt producenten af ​​Ultralux ® CFL af førende internationale testlaboratorier af TÜV Rheinland, med hovedkontor i Køln,Tyskland. Med vores Ultralux ®-serien stræber vi efter at opbygge harmoni mellem mennesker, teknologier og miljø.

 

Ultralux ® producenten er ISO 9001 certificeret og overholder de højeste standarder for design, udvikling, produktion og distribution.
Ultralux ® brand produkter er CE-certificeret for at opfylde EU-direktiver for forbrugernes sikkerhed, sundhed eller miljøkrav.
RoHS certifikat er obligatorisk for EU, og kontrollerer, at alle Ultralux ® produkter overholder europæiske RoHS-direktiv 2002/95/EF for fravær af farlige stoffer.
GS certifikat tildeles Ultralux ®-serien med henblik på at blive godkendt af Tyskland direktiver for praktisk sikkerhed.
Alle Ultralux ® brand produkter er testet og godkendt i henhold til seneste europæiske direktiver om Elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) og Produktsikkerhed.