LED pære LED Downlight til indbygning LED industri belysning Badeværelsesbelysning DMX LED belysning Udendørs og have LED belysning LED industri belysning LED spotlys LED loftslamper LED spotlys LED gadebelysning
Lær mere

Lær mere

Ultralux® mærket dækker en bred vifte af sparepærer, dedikeret til brug i hjemmet, på kontoret, kommunale og administrative bygninger. Snart vil der være specialiserede sparepærer til industriel og gadebelysning.

Hvad gør Ultralux® pære bedre, end de andre på markedet:

1. Mest kompakte størrelse
2. Længste levetid, fra 10.000 og op til 12.000 timer
3. Mange forskellige baser til alle modeller
4. Største udvalg af former, baser, effekt og anvendelse
5. En særlig udformet pakke på dansk og engelsk med alle de nødvendige tegn og varemærker i henhold til de europæiske direktiver
6. Bedste sammenhæng mellem kvalitet og pris. Hvis du køber dette mærke får du høj kvalitet til den bedste pris

Som et resultat af de teknologier, der anvendes i Ultralux® pærer, har de 80 % (omkring 5 gange) mindre elforbrug sammenlignet med glødepærer. Desuden er deres levetid er 10-12 gange længere. Hvis de bruges i gennemsnit 3 timer om dagen, vil de holde omkring 10-12 år. Endnu mere, hvis du ændrer en normal 60W glødepære med en 12W energibesparende Ultralux® pære og den lyser i 3-4 timer om dagen, vil du genvinde 3 gange den mængde penge, der investeres i energibesparende pærer selv inden for garantiperioden på et år. For eksempel hvis du betaler 100 kr. på en måned for belysning, vil du efter en udskiftning med Ultralux® pærer begynde at betale 20 kr. per måned.

For at være sikre vore kunders tilfredshed og for at sikre deres investering i Ultralux ®, giver vi op til 36 måneders garanti periode.

De sparepærer med mærket Ultralux® indeholder ikke én, men en kombination af 3 typer fosfor. Afhængigt af deres proportioner og operationelle spektrum, er lys i sig selv defineret som følger:
• "Varm" lys - 2700K - tæt på den gullige farve lys fra glødepærer, velegnet til boliger, restauranter og offentlige rum.
• "Varm" dagslys - 4200K - med hvid skær, der er tættest på dagslys, velegnet til boliger, kontorer og kommercielle bygninger.
• "Cool" dagslys - 6400K - køligt hvidt lys, passende til offentlige og administrative bygninger.

Normalt når vi køber sparepærer, er en af ​​de største hindringer mangel på information på pakken. Dette er grunden til, at vi hos Ultralux® har skabt en pakke, som viser den tilsvarende effekt fra sparepærer til alm. glødepærer:

 

Vi som et Ultralux® mærke har søgt efter tilsvarende:
Ultralux® Glødepærer
5W 25W
7W 35W
8W 40W
9W 45W
11W 55W
12W 60W
13W 65W
15W 75W
18W 90W
20W 100W
25W 125W
30W 150W
35W 175W
40W 200W
60W 300W
95W 475W


Du skal blot gange det tal som er skrevet på pakken med 5, og så har du den effekt der svarer til de alm. glødepærers effekt.

Men lad os ikke glemme, at den reelle karakteristisk for intensiteten af ​​lyset er Lumens (lm) og ikke watt (W). Derfor har det også tage en vigtig plads på sparepærernes indpakning.

Det er vigtigt at nævne, at de Ultralux® pærer der produceres hovedsagelig er til europæiske marked og helt passer ind i sokler E27, E14, GU5.3, GU10 og G24, G9 og R7S der er også markeret på indpakningen.

Se ikke på Ultralux® som en udgift. Ultralux® er en garanteret investering ikke kun for dig selv, men også for et renere og mere økovenligt miljø.